Den andra sortens Wohlin

larsNi ska vara varmt välkomna in till min lilla politiska hörna, som kommer ta upp hög och lågt inom dagens svenska politik. Min förhoppning är att ni kommer att lära er något här, något som ni kan ta med er in i verkligheten och verkligen se problemen ur en helt ny synvinkel. För att man ska kunna förstå sig på hur Sverige och världen fungerar måste man också förstå sig på varför beslut fattas och vilka det är som gör det, av vilken anledning. Har man inte den förståelsen så är det lätt att tolka det hela som medborgarfientligt, vilket ofta leder till politikerförakt. Jag ska med andra ord försöka utbilda.

Men det är inte hela kråksången. Jag kommer också att berätta om mig själv och vart jag kommer ifrån, vilket kanske är än mer intressant för vissa läsare. Jag hoppas att ni kommer ha mycket glädje av det jag skriver, både som en lärorik upplevelse och en underhållande stund på nätet.