Gå promenader med hunden

Det finns många delar av livet som är lite extra speciella. Det beror mestadels på att man hittar tillfällen där man kan få vara sig själv och njuta av livet och de små detaljerna. Det är de tillfällena som mina små grå arbetar som allra bäst, det är där jag kommer på mina idéer, lösningar och teorier. Ett av de allra bästa tillfällena är när jag tar en promenad med hunden. Det här är stunder som är extremt värdefulla, och ofta blir distansen betydligt längre än jag först tänkt mig. Det är väldigt lätt för mig att hamna i grubblande tankegångar under dessa promenader, något jag värdesätter mycket.

Då är det bra att jag under dessa promenader, som ibland kan ta flera timmar, har med mig en diktafon som jag kan använda för att komma ihåg att det som jag funderat kring eller kommit på. Genom att efter promenaden transkribera det jag har sagt ger mig än mer ingångar i mina tankar, vilket gör att idéerna kan utvecklas och faktiskt nå konkreta exempel. Genom dessa älskade hundpromenader har jag löst många av de problem som uppstått under mina år, dels personligt men också affärsmässigt. Så behöver ni få ordning på tillvaron och era tankar, skaffa en hund!